De Tamboer

Exclusief in Drenthe!

9 oktober 2019

Komend seizoen hebben we een heleboel voorstellingen die in Drenthe exclusief bij ons in De Tamboer staan. Dat betekent dat je deze voorstelling nergens anders in Drenthe kunt bekijken! Bekijk hier snel welke voorstellingen dat komend half jaar zijn! Komende maand staan onder de andere de volgende voorstellingen exclusief in Drenthe bij ons:

Naturally 7 - zaterdag 19 oktober
De mannen van Naturally 7 vieren dit jaar hun 20e verjaardag en dat doen ze met een nieuwe tour, nieuwe releases en remixen van bekende nummers.

Een hommage aan Toon Hermans - zondag 20 oktober
Verteller en zanger Maurice Hermans, de zoon ván… brengt een ode aan de onvergetelijke Toon Hermans. Een muzikale ontmoeting met de liedjes van Toon. Over harmonie, passie, beleving, herkenning, liefde en over grote dingen, die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet.

Johnny de Mol - Vrijdag 25 oktober
Johnny gaat de theaters in met verhalen en leuke anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock-'n-roll leven. Dit alles onder begeleiding van een fantastische band met bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers. - Laatste kaarten!

Bekijk hier alle voorstelling uit Exclusief in Drenthe!