De Tamboer

Stichting Cultuurhuis zoekt enthousiast lid Raad van Toezicht

20 september 2020

Stichting Cultuurhuis Hoogeveen is op zoek naar een enthousiast nieuw lid van de Raad van Toezicht. 

Lees hier de volledige functieomschrijving

De Tamboer en Het Podium ontvangen jaarlijks tienduizenden bezoekers en genieters. Voor theatervoorstellingen, festivals en concerten, feesten en partijen, maar ook voor zakelijke evenementen zoals productpresentaties, congressen, workshops en teambuildings. De beide podia zijn een plek om te ontmoeten, te inspireren, te leren, te delen, te ontdekken, te ontplooien en te ontspannen. Sinds 1 januari 2020 heeft Het Podium de zogenaamde kernpodium C-status verworven bij het Fonds Podiumkunsten. De ongeveer 20 medewerkers, diverse freelancers en vele vrijwilligers van het Cultuurhuis zorgen elk seizoen weer voor een gevarieerd aanbod voor de regio Hoogeveen. Er wordt nauw samengewerkt met andere culturele instellingen zoals de Bibliotheek/Verhalenwerf en Stichting Scala – Centrum voor de kunsten.

De Raad van Toezicht (RvT) van de stichting Cultuurhuis heeft als belangrijkste taak het toezichthouden op de directie, waaronder het goedkeuren van begroting en jaarrekening, jaarlijkse en vierjaarlijkse beleidsplannen en het kritisch volgen van en adviseren over organisatieveranderingen en andere onderwerpen betreffende het functioneren van de organisatie, intern en extern. Alle leden van de RvT zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de beoordeling en toetsing van die zaken die behoren tot de verantwoordelijkheid van de RvT. Om de RvT weer voltallig te maken zijn we op zoek naar een nieuw lid.

Interesse of meer informatie nodig? Mail dan vóór 10 oktober je gegevens naar directie@detamboer.nl, t.a.v. mevrouw Dina van Linge.