De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Tineke Schouten, Daniël Arends, Martijn Koning, Pieter Derks en meer

11 april 2017

Vandaag is de kaartverkoop voor nieuwe cabaretvoorstellingen in De Tamboer gestart. In het najaar van 2017 staan Vrijdag & Sandifort, Veldhuis en Kemper, Tineke Schouten, Daniël Arends, Ronald Snijders en Pieter Derks op het programma. In 2018 komt Martijn Koning met zijn show Koning te rijk. Klik op de voorstellingstitels om kaarten te bestellen en voor meer info. Let op: koop uw kaarten altijd bij het theater zelf. Er zijn enkele websites die de kaarten voor een hogere prijs aanbieden.

Vrijdag & Sandifort
Vrijdag 3 november tonen Vrijdag en Sandifort waarom hun typeringen zo mogelijk nog bekender dan zijzelf zijn. Dokter Corrie, Patty Brard, Trijntje Oosterhuis en Mark Rutte, Twan Huys, Marco Borsato, met een genadeloos transformatietalent passeren ze allemaal razendsnel, retemuzikaal en ongenadig grappig de revue.

Veldhuis en Kemper
Veldhuis & Kemper namen een sabbatical, maar vrijdag 10 november zijn ze terug met Geloof ons nou maar. Ze vragen zich af of het niet eens heerlijk zou zijn als iemand anders de boel eens voor je op een rijtje zet. Zodat jij eindelijk weet wat echt is en wat niet. Zodat je tijd overhoudt voor dingen die het leven écht de moeite maken, lachen bijvoorbeeld!

Tineke Schouten
Keuzes maken, we doen het iedere dag. Zaterdag 11 november blikt Tineke Schouten in T-Splitsing nog eens goed terug op de keuzes die zij in haar leven heeft gemaakt. Wat als ze op de T-splitsing een andere afslag genomen had? Een persoonlijke show, met natuurlijk ook de nodige typetjes!

Daniël Arends
Donderdag 30 november speelt Daniël Arends De Afterparty in De Tamboer. Hij is in bloedvorm met vlijmscherpe, steengoede grappen en kronkelige redeneringen.

Ronald Snijders
Zaterdag 9 december vervreemdt Ronald Snijders zijn publiek op geheel eigen wijze met grappen, liedjes, normale anekdotes, nieuwe woorden en opmerkelijke invallen. Zijn voorstelling is een feest van absurditeiten, maffe grappen en liedjes!

Pieter Derks
Pieter keert de wereld binnenstebuiten op zaterdag 23 december. Pieter heeft zich maar één ding voorgenomen: alles dat zichzelf serieus neemt moet bespot. Dat belooft dus een avondje opgelucht lachen. Om de wereld, om het nieuws en nog belangrijker: onszelf.

Martijn Koning
Zaterdag 28 april 2018 is Martijn Koning te rijk. Op zijn eigen manier combineert hij rake oneliners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Hij manoeuvreert razendsnel door die wereld in zijn hoofd die afwisselend pijnlijk, herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig.