De Tamboer

Publieksfavoriet Jandino, Arie & Edo en meer cabaret in De Tamboer

21 maart 2017

Cabaret in De Tamboer! Voor 2017 en 2018 zijn de volgende voorstellingen vandaag bekend gemaakt: Steven Brunswijk, Mark van de Veerdonk, Christel de Laat, Arie Koomen & Edo Brunner, Thijs Kemperink, De Blonde Jongens en Tim en publieksfavoriet Jandino Asporaat. De kaartverkoop voor deze voorstellingen is vandaag gestart. Klik hier voor meer informatie of kaarten reserveren op de voorstellingstitel.

Steven Brunswijk
Braboneger Steven Brunswijk, bekend van zijn Dumpert-filmpjes, vraagt zich vrijdag 6 oktober af wanneer je nou eigenlijk helemaal jezelf kunt zijn. Wat gebeurt er als iedereen zou zeggen wat hij echt wil? Steven gaat dieper in op deze gevoelens en laat mensen hun ware aard zien.

Mark van de Veerdonk
Mark wil het vrijdag 13 oktober graag hebben over Het Menselijk Tekort. Want hoe meer en meer mensen willen, hoe minder ze krijgen. Welke oen heeft de sleutelhanger uitgevonden, waarmee je al je sleutel in één klap kwijt kunt raken? Of wie heeft bedacht om chips te verkopen in oude tennisbal-kokers? Mark gaat op zoek naar dingen die er nog wél toe doen.

Christel de Laat
Vrijdag 27 oktober doet de Brabantse comédienne Christel zichzelf voor haar vijftigste verjaardag een theatertour cadeau. Met vijftig jaar lief en leed heeft ze toch zeker voldoende materiaal voor een show! Haar eerste show: niet gangbaar, niet logisch, soms ongehoord, maar wel verschrikkelijk gezellig en grappig.

Arie Koomen & Edo Brunner
Zaterdag 13 januari 2018 doen Arie en Edo alles weer helemaal zelf. De vakmannen bouwen in één avond een 100% topshow die op tijd klaar zal zijn, zonder onverwachte kosten achteraf. 100% voor mannen en tegelijkertijd 100% voor vrouwen en alles er tussenin. 100% milieuvriendelijk. 100% recyclebaar. 100% lactosetolerant. 100% glutenvrij. 100% afbreekbaar. En bijna 100% vetvrij.

Thijs Kemperink
Vrijdag 16 februari 2018 gaat de Twentse rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het bonje? De sympathieke Tukker vertelt herkenbaar, beeldend, alledaags én typerend voor deze tijd.

De Blonde Jongens en Tim
DEBJET is fysiek, feestelijk en fantastisch! Zaterdag 3 maart 2018 gaan imaginaire goochelacts hand in hand met billenkletsende travestieacts. Kungfuvechters ontregelen heftige Griekse tragedies. Je kunt het zo gek niet bedenken of DEBJET schotelt het je voor. Cabaret voor het publiek van de toekomst, wie wil dat nou missen?

Jandino Asporaat
Al twee jaar op rij een succesnummer in De Tamboer, daarom is Jandino ook nu weer terug met een nieuwe show. Want als er iemand in de showbusiness keihard gaat, dan is het Jandino wel. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel, je komt en je gaat. Daartussen moet je lachen, het liefst keihard! Precies dat gaat hij verzorgen in zijn zesde show met typetjes, stand up comedy, zang en dans.