Malle Babbe De Musical - 2025
Malle Babbe De Musical - 2025

Bijgeboekt: Malle Babbe De Musical!

Kaartverkoop gestart

4 oktober 2024

Met trots kondingen we aan dat Malle Babbe De Musical naar Hoogeveen komt op 8, 9 & 10 oktober 2025. De kaartverkoop is gestart.

De muziek en rijke carrière van Rob de Nijs komen tot leven in deze gloednieuwe musical. Een project waar Rob en zijn vrouw Jet sinds 2021 bij betrokken zijn, in samenwerking met Joop van den Ende. De muscial speelt maar liefst drie keer in De Tamboer.

De musical is gebaseerd op een waargebeurd en bepalend moment in Rob’s leven, waarin hij zweeft tussen droom en werkelijkheid. Door de ziekte van Parkinson is hij intussen tot weinig in staat. Om hem op te vrolijken neemt Jet hem mee terug naar zijn jongere jaren en stappen ze samen in het Circus van zijn Geheugen. 

Ga mee op deze fantasierijke reis en laat Rob je nog een keer terugvoeren naar de kroegen met blond schuimend bier waarin hij afrekent met de heren van fatsoen.

Hoofdrollen

René van Kooten speelt Rob de Nijs en Lottie Hellingman en Maartje van de Wetering spelen afwisselend Jet de Nijs Momenteel is René te zien als Oger in de musical Shrek van Van Hoorne Studios. René heeft een indrukwekkende carrière met vele hoofdrollen in musicals als Les Misérables (Jean Val Jean) en Evita (Che).

Samen met de rest van de cast brengen zij het verhaal en alle grote hits tot leven in een prachtige setting met live orkest.

Bestel hier je tickets.