De Tamboer

Thijs Boontjes, Canshaker Pi en 45ACIDBABIES op TamboerPop

14 december 2016

De Tamboer heeft drie bands bijgeboekt voor de tweede editie van TamboerPop op zaterdag 18 februari 2017: Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Canshaker Pi en 45ACIDBABIES. Alle drie opkomende Nederlandse bands met een unieke eigenzinnige stijl, die dit jaar hoge ogen gooiden in de Popronde en in het festivalcircuit. Eerder waren The Kik, The Brahms, The Great Communicators en Musest al bevestigd voor TamboerPop. Het podium in de Parkfoyer wordt omgedoopt tot 3voor12Drenthe Stage, omdat 3voor12Drenthe heeft bijgedragen aan het vormgeven van de line up. Tot 1 februari geldt een Early Bird tarief van € 20,- (exclusief servicekosten), klik hier om direct kaarten te bestellen.

Hoewel de bandnaam en liedteksten van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest vol humor zitten, hoort de aandachtige luisteraar een serieuze muzikant. Met Nederlandstalige rock’n’roll-songs over seks en drank is de vergelijking met Herman Brood en André Hazes snel gemaakt, maar Thijs Boontjes en zijn orkest doen dit met een uniek gevoel voor humor, flair en muzikaal vakmanschap.De Amsterdamse garagerockers Canshaker Pi denderen eigenwijs, op volle kracht en genadeloos door Nederland. Met een livereputatie die de band vooruit snelt, een EP van producer Stephen Malkmus (Pavement) en een debuutalbum op zak, zijn de Amsterdammers klaar voor een energieke show op TamboerPop.

De Utrechtse garage-elektropunk band 45ACIDBABIES ontstond op de Herman Brood Academie en won de publieksprijs op de Grote Prijs van Nederland. Met hun energieke, brutale, originele muziek vol rauwe, aanstekelijke grooves en hun eigenzinnige podiumpresentatie spelen ze het dak eraf!