De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Bert Visscher met nieuwe show naar Hoogeveen

12 april 2017

Bert Visscher komt op dinsdag 10, woensdag 11, donderdag 12 en vrijdag 13 april 2018 (!) met zijn nieuwe show naar De Tamboer. De kaartverkoop voor Hij wordt vanzelf moe start a.s. donderdag 13 april 2017 om 11.00 uur via onze website

Wees nou eerlijk, Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij u mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden,verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur proberen om te redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel. Maar hij zal het wel nooit leren. Opnieuw dreigt de puinhoop.

Zo horen we verhalen over de thuiskomst van  zigeunerfamilie Tokko Pepetto. En dat is vreemd. Een zigeuner heeft immers geen thuis , anders is het geen zigeuner meer. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom?
Nou ja, zoek het maar uit, zou je dan denken. Maar nee hoor, Visscher stort zich er weer vol in. Maar wel vol goede moed natuurlijk. Immers, met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je. En ach, je moet maar zo denken: als alles, echt alles op je afkomt, rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant!