De Tamboer

Artiesten Appels met Peren

7 februari 2017

In de voorstelling Appels met Peren  op vrijdag 10 maart is er voor ieder wat wils. Geen keuzestress, want er komen maar liefst drie artiesten uit verschillende genres!

De artiesten op deze avond in De Tamboer zijn cabaretier Aron Elstak, de Brabantse komiek Steven Brunswijk, en singer-songwriter Maame Joses. Aron Elstak is een muzikale cabaretier die al op jonge leeftijd begon bij het schooltoneel. Hij bereikte de finale van cabaretfestival Cameretten en maakte in 2014 zijn debuutprogramma. Nu komt hij naar De Tamboer om op te treden bij Appels met Peren.

Komiek Steven Brunswijk is ook wel bekend als de Braboneger. Hij werd bekend met zijn Dumpert-filmpje Gewoon betalen en is sindsdien vaak bekeken op Youtube. Met Vooroordelen maakte hij zijn theaterdebuut. Hij voelt zich thuis op het podium en wil mensen laten lachen, zo ook in De Tamboer. 

Singer-songwriter Maame Joses was in 2010 te zien in het programma De grote prijs van Nederland, en nam in 2012 deel aan The Voice of Holland. Ze groeide op in Engeland, Ghana en Nederland en die invloeden zijn terug te vinden in haar mooie en gevoelige muziek.