De Tamboer

Anniversary tours!

29 september 2019

Een jubileum moet natuurlijk gevierd worden en hoe kan dat nou beter dan met een tour! Komend seizoen hebben we verschillende artiesten in huis die hun anniversary bij ons vieren of een afscheidstour geven. Als dat geen feestje wordt!

25 jaar Van Dik Hout - Vrijdag 7 februari
Al 25 jaar staat Van Dik Hout op het podium en dat vraagt om een theatertour! De band neemt een greep uit hun indrukwekkende oeuvre met klassiekers als Stil in mij, Alles of niets, Mijn houten hart en Zij maakt het verschil. Ze brengen de liedjes in een intieme, akoestische setting. Een geweldig jubileumfeest dat u niet wilt missen!                                                          

30 jaar Het Groot Niet Te Vermijden – Vrijdag 13 maart
Afscheidstour
Het Groot Niet Te Vermijden neemt afscheid. Na maar liefst 16 voorstellingen is The Last Waltz de allerlaatste voorstelling die ze spelen. Een niet te vermijden afscheid dat in stijl wordt gedaan, oftewel: er moet gelachen worden!

50 jaar No Name - Zaterdag 5 oktober
Vijftig jaar na oprichting pakt No Name nog één keer de instrumenten samen op en geven ze een laatste spetterend concert in De Tamboer!

60 jaar Rob de Nijs - Vrijdag 6 december  
Al zes decennia lang brengt Rob de Nijs zijn muziek ten gehore bij het grote publiek. Zijn 60-jarig jubileum viert hij met veel hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar muziek van Rob de Nijs. 

Afscheidstour Jan Keizer & Anny Schilder - Zondag 20 oktober 
Voordat Jan eind 2019 zijn microfoon aan de spreekwoordelijke wilgen hangt, kijkt hij nog één keer samen met Anny en een achtkoppige live-band terug op hun glansrijke BZN carrière en geven ze hun Grande Finale.