De Tamboer

De Tamboer trakteert: 50 stoelen voor Hoogeveen

11 januari 2017

Op 21 april 2017 bestaat Theater De Tamboer vijftig jaar. Een prachtige mijlpaal die het theater samen met Hoogeveen wil vieren. 2017 is daarom uitgeroepen tot jubileumjaar, waarin De Tamboer iedere maand een speciale actie of aanbieding aankondigt. In januari trakteert De Tamboer op 50 gratis stoelen voor Hoogeveners bij het theatercollege BETER van Maarten van der Weijden.

De 50 stoelen zijn inmiddels allemaal vol.

Zwemmer Maarten van der Weijden kreeg op zijn negentiende leukemie, de doctoren gaven hem weinig kans. Zeven jaar later won hij een gouden medaille op de Olympische Spelen. Een rollercoaster van heftige, grappige, ontroerende en herkenbare ervaringen met een sporter die van het dieptepunt naar het hoogtepunt ging. Maarten stelt de vraag: wat wilt u graag doen met de kostbare tijd die u nog heeft?

De voorstelling is onderdeel van het tweede nationale BankGiro Loterij Theaterweekend. Dit is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theaterfonds en mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Het hele weekend zijn er allerlei voorstellingen en extra activiteiten, zoals een Pubquiz na afloop van het theatercollege van Maarten. Bekijk hier het volledige programma.