Kindertheater

Lekker kind zijn

In het Tamboer Kindertheater draait alles om jou en mag jij vooral lekker jezelf zijn! In ons theater betekent dat niet alleen maar stilzitten en kijken, maar vooral ook doen. Dansen, zingen, knutselen, bedenk het maar. Eens een kijkje achter de schermen? Dat kan! Het Kindertheater is dus veel meer dan alleen maar een mooie voorstelling. Op deze pagina vind je alle informatie over onze kindervoorstellingen, workshops, prijsvragen, Kidspresidenten en meer.

Tambino

"Hoi, ik ben Tambino, de mascotte van het Tamboer Kindertheater. Ik ben eigenlijk heel lui en lig vaak te slapen in de bakfiets. Maar af en toe als er kinderen in het theater zijn word ik wakker. Dan kom ik tevoorschijn uit de bakfiets en vertel ik de leukste verhaaltjes aan de kinderen.

In september 2017 kwam het Tambino doe-boekje uit. Hierin neem ik je mee langs de leukste voorstellingen en activiteiten voor kinderen in De Tamboer in 2017 en 2018. Het boekje kun je ophalen in het theater, en bekijk hier alvast de digitale versie!"

Sinthuis

Van 19 november t/m 4 december logeert Sinterklaas weer met zijn Pieten in De Tamboer, kom gezellig langs!

Openingstijden:

Maandag, dinsdag*, donderdag: 14.00 tot 15.45 uur

Woensdag en vrijdag: 12.00 tot 15.45 uur

Zaterdag* en zondag: 11.00 tot 17.30 uur

* Op zaterdag 25 en dinsdag 28 november is het Sinthuis gesloten.

Kidspresident

Als Tamboer Kidspresident neem je een kijkje achter de schermen en ontdek je hoe het er in het theater aan toegaat. Je bezoekt kindervoorstellingen, schrijft daar recensies over, krijgt een rondleiding door het theater samen met je schoolklas en zit op een speciaal gereserveerde stoel in de zaal. Ook mag je helpen met bijvoorbeeld de kaartcontrole bij een voorstelling. Ieder seizoen worden er nieuwe Kidspresidenten benoemd.

Op zondag 29 oktober 2017 zijn tijdens de Jeugdtheaterdag de nieuwe Kidspresidenten bekendgemaakt voor theaterseizoen 2017-2018! De nieuwe Kidspresidenten zijn: Maartje Eijdenberg, Fleur Imbos, Isabel Berendsen en Iris Langevoort.

Foto: André Weima

Fleur en Maartje bezochten 19 november 2017 de Sinterklaasvoorstelling Het Hart van Speculaas 3+.

De recensie van Fleur Imbos:

Het begon al goed en gezellig. Er waren leuke liedjes. En er was gezellige drukte , er waren veel verrassingen en grapjes. Ik zag de kinderen ook nog gezellig giechelen en lachen en ze waren ook nog eens enthousiast

Groetjes van Fleur Imbos

De recensie van Maartje Eijdenberg:

Ik keek vol bewondering toe. Het was gewoon zo leuk om te kijken hoeveel plezier de kinderen hadden. De hoofdrolspelers, Marit en hoofdpiet, deden het heel goed. Er was veel humor voor kinderen maar ook voor volwassenen. En dat niet alleen. De kostuums waren mooi, het licht was heel mooi. Je kon echt zien dat ze hun best hadden gedaan. Het is echt een aanrader!

 

Kindvriendelijk Hoogeveen

Kindvriendelijk Hoogeveen

Adviesleeftijd

Bij onze kindervoorstellingen staat een leeftijd genoemd. Staat er 4+, dan is de voorstelling niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar omdat het bijvoorbeeld te spannend of moeilijk is.

Kinderfeestje 

Wat is er nu leuker dan jouw verjaardagsfeestje vieren in De Tamboer? Als Jarige Job of Jet mag je zelf gratis naar een voorstelling als je 5 of meer vriendjes en vriendinnetjes meeneemt. Jouw stoel wordt dan mooi versierd. Speciale wensen en mogelijkheden worden vooraf besproken met je ouders. Onze klantenservice weet er alles van: 0528 280 180.

Jeugdtheaterdag

Elk jaar in Oktobermaand Kindermaand is de Jeugdtheaterdag. Reuzeleuke voorstellingen, supervette workshops + megaveel leuke doedingen. GRATIS voor kinderen t/m 12 jaar. Deze dag is mede mogelijk door steun van de Vereniging Vrienden van De Tamboer en Gemeente Hoogeveen.

Teenage Party - 100% drugs- en alcoholvrij

De Tamboer organiseert Teenage Parties voor iedereen van 12 t/m 16 jaar. Het theater wordt van 19.30 tot 23.30 uur omgebouwd tot discotheek met een DJ. Altijd veilig, verantwoord en 100% drugs- en alcoholvrij. Mocht uw kind hulp nodig hebben, dan zijn er altijd voldoende toezichthouders en EHBO-ers aanwezig. Voor u is er een loungeruimte met koffie, thee en drankjes. Uw zoon of dochter een avondje stappen en u een gerust hart. Win-win!

Ben je ouder dan 12 jaar en zie je het zitten om als Tamboer-ambassadeur mee te praten, denken en helpen met het promoten van onze Teenage Parties, in ruil voor vrijkaartjes? Mail dan naar marketing@detamboer.nl. Wie weet zie je dan de DJ van jouw keuze op de volgende Party!

Het laatste nieuws

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig mails met leuke acties, kleurplaten, prijsvragen en het laatste nieuws over de kindervoorstellingen.
Natuurlijk kun je ons ook volgen op Facebook om nooit iets te missen!

Aanmelden

Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Nieuwsbrieven:

 
 

Nieuwsbriefvoorkeuren:

 
 
 
 
 
 

Deel via