Kindertheater

Lekker kind zijn

In het Tamboer Kindertheater draait alles om jou! En mag jij vooral lekker jezelf zijn. In ons theater betekent dat niet alleen maar stilzitten en kijken, maar vooral ook doen. Dansen, zingen, knutselen, bedenk het maar. Eens een kijkje achter de schermen? Dat kan! Het Kindertheater is dus veel meer dan alleen maar een mooie voorstelling. Op deze pagina vind je alle informatie over onze kindervoorstellingen, workshops, prijsvragen, Kidspresidenten en meer.

 

 

Kidspresident

Als Tamboer Kidspresident neem je een kijkje achter de schermen en ontdek je hoe het er in het theater aan toegaat. Je bezoekt kindervoorstellingen, schrijft daar recensies over, krijgt een rondleiding door het theater samen met je schoolklas en zit op een speciaal gereserveerde stoel in de zaal. Ook mag je helpen met bijvoorbeeld de kaartcontrole bij een voorstelling. Ieder seizoen worden er nieuwe Kidspresidenten benoemd.

Op zondag 30 oktober 2016 zijn tijdens de Jeugdtheaterdag de nieuwe Kidspresidenten bekendgemaakt voor theaterseizoen 2016-2017: 

Emma Botta (6 jaar), Ginger Bisschop (10 jaar), Hoost Bisschop (8 jaar) en Carmen Ninkeula (8 jaar).

Recensie Peter Pan: Het echte verhaal door Carmen 
Zaterdag ben ik naar de voorstelling van Peter Pan geweest, het was een spannende maar ook grappige voorstelling. Mijn favoriete gedeelte is toen de verloren jongens gingen zingen, dat deden ze heel erg goed! Er speelden ook best jonge kinderen mee in de voorstelling. Ik vond het minder leuk als ze in de slaapkamer van de familie waren, dat was een beetje saai. Het was leuker in Nimmerland. Ik vond het decor ook erg mooi, van tevoren kreeg ik een rondleiding op het toneel en dat was heel interessant om te zien. Na afloop kregen ze een groot applaus, het was een hele mooie voorstelling! 

Recensie Bobo door Emma 
Ik vond de voorstelling van Bobo heel leuk. Het verjaardagslied vond ik heel leuk, want we konden lekker meezingen. Ik moest erg lachen toen Bobo op de taart ging zitten. Het allerleukste vond ik toen Bobo naar de boerderij ging en er geen dieren waren en dat er kinderen en papa's en mama's in de hokken moesten om de dieren na te doen. Een hele leuke middag

Recensie Dino Experience Liveshow door Carmen 
Afgelopen zondag mocht ik als kidspresident de voorstelling Dino experience live show bezoeken. Er was ook een spelletjesmiddag in de tamboer, ik heb daar leuke spelletjes gespeeld met een vriendin en ook andere kinderen. Vlak voor de voorstelling mocht ik samen met nog een paar kinderen even op het podium kijken, het decor was erg mooi en er was een baby dino pop waar we op de foto mee gingen. Dinsdag stond deze foto op de voorpagina van de krant! De voorstelling was mooi en ook spannend. Na afloop kwam de grote Trex naar de foyer, dit vond ik het allerleukste van de hele dag. De dino ging heel gek doen en ouders achtervolgen! Alle kinderen mochten nog op de foto met de dino. Het was een heel gezellige middag!

Kindvriendelijk Hoogeveen

Kindvriendelijk Hoogeveen

Adviesleeftijd

Bij onze kindervoorstellingen staat een leeftijd genoemd. Staat er 4+, dan is de voorstelling niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar omdat het bijvoorbeeld te spannend of moeilijk is.

Kinderfeestje 

Wat is er nu leuker dan jouw verjaardagsfeestje vieren in De Tamboer? Als Jarige Job of Jet mag je zelf gratis naar een voorstelling als je 5 of meer vriendjes en vriendinnetjes meeneemt. Jouw stoel wordt dan mooi versierd. Speciale wensen en mogelijkheden worden vooraf besproken met je ouders. Onze klantenservice weet er alles van: 0528 280 180.

Jeugdtheaterdag

Elk jaar in Oktobermaand Kindermaand is de Jeugdtheaterdag. Reuzeleuke voorstellingen, supervette workshops + megaveel leuke doedingen. GRATIS voor kinderen t/m 12 jaar. Deze dag is mede mogelijk door steun van de Vereniging Vrienden van De Tamboer en Gemeente Hoogeveen.

Teenage Party - 100% drugs- en alcoholvrij

De Tamboer organiseert Teenage Parties voor iedereen van 12 t/m 16 jaar. Het theater wordt van 19.30 tot 23.30 uur omgebouwd tot discotheek met een DJ. Altijd veilig, verantwoord en 100% drugs- en alcoholvrij. Mocht uw kind hulp nodig hebben, dan zijn er altijd voldoende toezichthouders en EHBO-ers aanwezig. Voor u is er een loungeruimte met koffie, thee en drankjes. Uw zoon of dochter een avondje stappen en u een gerust hart. Win-win!

Ben je ouder dan 12 jaar en zie je het zitten om als Tamboer-ambassadeur mee te praten, denken en helpen met het promoten van onze Teenage Parties, in ruil voor vrijkaartjes? Mail dan naar marketing@detamboer.nl. Wie weet zie je dan de DJ van jouw keuze op de volgende Party!

Het laatste nieuws

Meld je hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig mails met leuke acties, kleurplaten, prijsvragen en het laatste nieuws over de kindervoorstellingen.
Natuurlijk kun je ons ook volgen op Facebook om nooit iets te missen!

Aanmelden

Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Deel via