Back to the disco - 70’s & 80’s party met Gerard Ekdom - 2022 in De Tamboer

Te gast

Het genre te gast houdt in dat een gezelschap zelf een evenement organiseert in De Tamboer. Onder dit genre vind je voorstellingen die door lokale of internationale talenten in De Tamboer gehouden worden. Zij organiseren allerlei soorten evenementen, zoals muziek-, theater- en dansevenementen. Er is voor ieder wat wils.

Te gast: van lokaal tot internationaal

De Tamboer heeft het hele jaar door voorstellingen onder het genre te gast, omdat er altijd gezelschappen zijn die een podium zoeken in de regio. Soms zijn dit lokale gezelschappen, soms zijn dit internationale artiesten die op toer zijn. Je geniet niet alleen van een breed scala aan voorstellingen, maar ook een breed scala aan artiesten.

De lokale en internationale gezelschappen zetten altijd weer magie neer op het toneel van De Tamboer. Je geniet dus op elk moment van het jaar van bijzondere voorstellingen die toneel-, muziek- en dansgroepen zelf in De Tamboer organiseren. Of je nu zin hebt om een avondje te lachen of liever een bijzondere muziektentoonstelling bijwoont: bij onze te gast-voorstellingen kan het allemaal! Zit jij er straks ook bij?

De artiesten die bij ons te gast evenementen houden lopen uiteen: van lokale comedygezelschappen als Drenthe Plat tot internationale tributebands als ACinDC. Dus of je nu liefhebber bent van specifieke muziekgenres of met je gezin naar een grappige en kindvriendelijke voorstelling wilt, te gast-tentoonstellingen bieden het allemaal. Wie er ook te gast is: ze zetten altijd een daverende show neer. Kom ook naar één van onze te gast-voorstellingen en laat je verrassen door talent van eigen bodem of uit het buitenland!