Founding & Sponsoring

Founders van De Tamboer hebben voorrechten en privileges. Afhankelijk van uw status (Head - Business - Co) is het pakket kleiner of groter.

Privileges

  • Tot 500 entreekaarten voor voorstellingen en concerten
  • Uw eigen business room op naam
  • Gebruik gebouw & faciliteiten
  • Privé tour achter de schermen
  • Exposure: uw naam naar 100.000 bezoekers tot 1 miljoen (!) virtuele bezoekers

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen via:

Telefoonnummer: 0528 280 115
E-mail: zaken@detamboer.nl

 

Forum

Logo ForumSociëteit Forum Hoogeveen (Forum) is opgericht in 2003. Met onze ca. 80 leden willen wij een ontmoetingsplaats zijn voor het Hoogeveens bedrijfsleven in brede zin. Daarnaast willen wij De Tamboer en het bedrijfsleven dichter bij elkaar brengen. 

Het begrip ‘bedrijfsleven’ dient in onze ogen met een zekere elasticiteit te worden geïnterpreteerd. Bij Forum spreken wij liever over ‘ondernemende mensen’. Leden van Forum zijn derhalve eigenaren, directeuren of beleidsbepalers van ondernemingen, maar ook school- en theaterdirecteuren, directeuren van instellingen, politieke functionarissen, kunstschilders en leden werkzaam op medisch terrein. Forum streeft naar een evenwichtig en gevarieerd ledenbestand.

Op projectbasis stelt Forum gelden ter beschikking aan De Tamboer, met als doel die activiteiten te organiseren waarvoor de begroting van De Tamboer geen ruimte biedt. Denk aan een nieuwe vleugel in Het Café of de financiering van een bepaalde bijzondere voorstelling. Ook de complete restyling en herinrichting van de foyer komt op het conto van Forum. Forumleden ontmoeten elkaar tweemaal per maand in het Het Café van De Tamboer. Gedurende deze sessies kunnen de leden elkaar op informele wijze treffen in de besloten sfeer van onze sociëteit.

Kortom, behoort u tot de ‘doelgroep’ van Forum en u voelt zich aangesproken door onze doelstellingen, neem dan een kijkje op onze website www.forumhoogeveen.nl en stuur een mailtje naar info@forumhoogeveen.nl

 

 


Deel via