Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Meneer Monster

Naam: Meneer Monster
Leden: Chris Koopman, Olaf van de Ven, Christiaan Bloem en Ben Visser
Genre: kids
Website: meneermonster.com

Biografie

Dit stoere, frisse jeugdtheatercollectief bewerkt internationale jeugdbestselleres tot oprechte, toegankelijke jeugdvoorstellingen. Met hun creativiteit is Meneer Monster in staat om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. Verhalen uit bekende boeken komen op het podium tot leven, vol met humor, fantasie en verbeeldingskracht. Vanwege hun prachtige voorstellingen is het theatergezelschap regelmatig met succes te zien in De Tamboer. 

De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen 

Dinsdag 1 mei in De Tamboer, klik hier voor kaarten

Andy en Terry  zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

De Fantastische Meneer Vos

Naar het boek van Roald Dahl.
Niemand is slimmer dan Fantastische Meneer Vos. Hij besteelt de gemeenste boeren uit de buurt en dat maakt ze woedend. De boeren Bolus, Bits en Biet besluiten samen op klopjacht te gaan. Tot de tanden toe bewapend omsingelen ze Meneer Vos en zijn gezin. Er lijkt geen uitweg meer mogelijk. Maar Meneer Vos is niet zomaar een vos. Hij is de Fantastische Meneer Vos en verzint een list waar de kinderen uit het dorp nog lang over zullen napraten…

Gerelateerde artiesten


Deel via