Tis hier geen hotel - Foto Govert de Roos
  • cabaret

Tis hier geen hotel

Ellen Dikker, Hanneke Drenthe & Dianne Liesker

zo 14 november 2021 15:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 24,50 inclusief

Het leven met een puber is nooit saai: tergend harde muziek, continu rommel in de badkamer, enorme chaos in de slaapkamer, gesmijt met deuren en ga zo door. Elke dag ga je als ouder door een rollercoaster van emoties, dat hoort nou eenmaal bij het puberouderschap. Je aanwezigheid als ouder wordt alleen gewaardeerd als je een doorlopende pinautomaat wilt zijn, de koelkast op tijd aanvult en zo nu en dan op afroep als taxichauffeur wilt dienen.

Cabaretières Diane Liesker, Ellen Dikker en Hanneke Drenth laten op humoristische en nuchtere wijze zien hoe je pubers kunt overleven zonder al te veel kleerscheuren. Met liefde en geduld kom je een heel eind, en vooruit, ook met heel veel wijn.

Tis Hier Geen Hotel is een humoristische, herkenbare en soms ook gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Voor iedereen die zelf ooit puber is geweest of nu een puber in huis heeft.

De voorstelling is gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente. De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe.

In de pers

“Vol humor, met veel vaart en leuke vondsten.” – Telegraaf
“Heerlijke, herkenbare, humoristisch en soms gênante cabaretvoorstelling” - Audities.nl
“Combinatie Ellen, Dianne en Hanneke is fantastisch” - Audities.nl
“Moet door alle ouders van pubers worden gezien!” - musicalnieuws.nl

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe blijf ik op de hoogte van wijzigingen?

Veilig naar De Tamboer