Bonita Avenue - 2022

Bonita Avenue

Hajo Bruins, Oda Spelbos, e.a.

Foto: Piek 

In dit spannende familiedrama draait alles om het gevaar van geheimen en de vraag hoe goed je anderen echt kent. Wiskundige, oud-judoka én Rector Magnificus van universiteit Tubantia Siem Sigerius heeft een indrukwekkende staat van dienst en een fantastisch gezin. Maar de vuurwerkramp in Enschede blijkt de voorbode voor een explosie binnen zijn gezin. Hoewel zijn carrière naar grote hoogte stijgt, zakt zijn privéleven steeds verder weg. Siem zakt weg in een modderpoel vol leugens en bedrog, waarin zijn kinderen geheimen hebben en hij niet weet wie hij nog kan vertrouwen. Het wurgende lot krijgt Siem en zijn gezin stukje bij beetje in haar greep.

De makers van de succesvoorstelling Turks Fruit bewerkten de internationaal bejubelde debuutroman Bonita Avenue van Peter Buwalda voor het theater. De cast bestaat uit Hajo Bruins, Willem Voogd, Marieke Giebels, Oda Spelbos en Marijn Klaver.

Inleiding
Ben je nieuwsgierig hoe een voorstelling tot stand komt? Kom dan naar de gratis inleiding voorafgaand aan de voorstelling. De inleiding start om 18:45 uur.

De inleiding wordt verzorgd door Marijn Klaver, één van de acteurs van Bonita Avenue. Hij was na zijn studie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten actief, Matzer Theaterproducties, Het Nationale Toneel en Toneelgroep Amsterdam. Hij was te zien in de musical Soldaat van Oranje en de jeugdvoorstelling Pluk redt de dieren. Verder speelde hij rollen in de series Toon, Smeris en Flikken Maastricht en was regelmatig te zien in De vloer op en Het Klokhuis.

De inleiding vindt plaats in de Notenkraker waar iedereen onder het genot van een drankje kan luisteren naar Marijn Klaver.

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Jouw bezoek aan De Tamboer

Theaterkrant

"Het is knap van regisseur Hanneke Braam en bewerker Koen Caris dat zij de roman, met die duizelingwekkende kettingreactie van verhaallijnen, flashbacks en flashforwards, tot één drama hebben samengebald."