Trouwen in het theater? Dat kan bij De Tamboer.
Op zoek naar de perfecte locatie voor een kerst bijeenkomst? Kom naar De Tamboer
Champagne tijdens jouw bedrijfsfeest!
Het toneel van de Tamboerzaal is uitermate geschikt als locatie voor een borrel of bijeenkomst.
In de Forumfoyer is een ronde opstelling uitermate geschikt voor diners.

Receptie in De Tamboer

Op zoek naar de perfecte locatie voor een receptie? Van trouwerij tot bedrijf-, jubileum- of verjaardagsfeest: bij De Tamboer ben je aan het juiste adres.

Receptie op maat

Ons professionele en gastvrije team staat klaar om een fantastische receptie te organiseren. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij adviseren over de meest geschikte zalen en ruimtes, meedenken over catering en de volledige organisatie uit handen nemen. We gaan graag in gesprek om al je wensen te kunnen realiseren.

Van klein tot groot

Of het nu een kleinschalige receptie voor 25 gasten wordt of een grote receptie voor meer dan 150 bezoekers, wij draaien onze hand er niet voor om. De Tamboer beschikt over vele multifunctioneel inzetbare zalen en ruimtes, die volledig naar wens kunnen worden ingericht.

Zo zijn het Café en de Salon sfeervolle, gezellige ruimtes voor kleinere groepen. We kunnen daarbij kiezen voor diverse opstellingen, bijvoorbeeld met statafels, comfortabele lage zitjes of juist een combinatie daarvan. Maar ook een formele opstelling voor een trouwerij is geen enkel probleem.

Voor grote groepen zijn de Forum Foyer, Passagezaal en Tamboerzaal zeer geschikt, waarbij de opstelling ook weer gevarieerd kan worden. Zo kan er in de Forum Foyer worden gekozen voor een opstelling met een hoge statafels, maar ook voor een meer formele opstelling. In de Tamboerzaal kan er zelfs een opstelling op het toneel worden gerealiseerd, een unieke ervaring. Van chique, ronde tafels tot aan gezellige, lange stamtafels, alles is mogelijk.

Catering

Ons gastvrije team denkt graag mee over passende catering voor de receptie. Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers? Een vegetarische, veganistische en glutenvrije lunch of borrelplank? Geen enkel probleem. Wij doen graag een passend voorstel op basis van jouw wensen.

Entertainment

Met ons uitgebreide netwerk in de theaterwereld, denken wij graag mee over een unieke toevoeging aan jouw receptie. Zo kunnen wij zorgen voor een goede band, pianist of singer-songwriter, maar bijvoorbeeld ook voor een interessante spreker, een stand up comedian of een goochelaar. Niets is te gek.

Maak een afspraak

Neem contact op via 0528 – 280 110 of vul onderstaand contactformulier in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /