Zoetemelk en Lubberding

in gesprek met Ten Napel

za 10 maart 2018 20:15 Passagezaal theatercollege

Let op: deze voorstelling vindt plaats in 2018.

Sportverslaggever Evert ten Napel gaat in gesprek met Joop Zoetemelk en Henk Lubberding over hun wielercarrière en het wielrennen van nu. Beide mannen zijn helemaal zichzelf: oprecht, openhartig, kwetsbaar en humoristisch. En Evert, de stem die iedereen kent, zwengelt de boel aan. Hij deed vijf keer verslag van de Tour de France vanaf de motor.

Als één van de zeer weinige Nederlandse wielrenners behorend tot de Hors-categorie is Joop Zoetemelk nog altijd recordhouder met het zestien keer uitrijden van de Tour. Hij won onder meer de Tour in 1980, werd Olympisch kampioen in 1968 en Wereldkampioen in 1985.

Henk Lubberding reed de Tour de France dertien keer en eindigde driemaal bij de eerste tien. Hij won drie etappes, reed eenmaal in de gele trui en werd één keer eerste in het jongerenklassement. In totaal won Henk 58 wedstrijden.

“Parijs is nog ver”, aldus Joop en “De Tour win je in bed”. Of Henks “jonge renners kunnen beter uitvluchten verzinnen dan afzien!” Tijdens deze unieke avond laten de legendarische sportpersoonlijkheden oude tijden herleven met prachtig beeldmateriaal en gevleugelde uitspraken.

Speeldata

za 10 maart 2018 20:15 Passagezaal theatercollege


Wachtlijst Zoetemelk en Lubberding

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 20.00
CJP € 18.00

Deel via