Ya, dat is iets Indisch…

Ricky Risolles ft. Tante Lien

vr 30 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret

Fotograaf: Barbara Lodewijks

Cabaretier Ricky Risolles, wereldberoemd onder Indo’s en Indo-lovers, gaat na het overweldigende succes van de eerste reeks optredens het land door met zijn langverwachte theatershow Ya, dat is iets Indisch.

Ricky omschrijft zichzelf als een nobele, keigave, aardige, adembenemende, sensationele, krachtige, aantrekkelijke, intelligente en bovenal bescheiden Indo. Hij laat zijn kijk op zijn Indisch-zijn horen aan iedereen die gila (gek) genoeg is om ernaar te luisteren. Hij doet dat met verhalen, muziek en samen met niemand minder dan Wieteke van Dort als Tante Lien. Ricky staat bekend om zijn hoge grapgehalte en Tante Lien zorgt hierbij voor de afwisseling met een stukje nostalgie. Ze worden ondersteund door een fantastische band met de Indische muzikale grootheden Guus Paat (gitarist Ernst Jansz), Pim Fuchs en Laurens van Wessel (producer Frans Bauer). 

Als je denkt dat de show alleen bestemd is voor Indische mensen, dan kom je bedrogen uit. Ook de Belanda (Nederlander) is lovend over de voorstelling. Ricky houdt de ‘Indo’ een spiegel voor, maar verovert met zijn vlotte grappen ook de harten van de autochtone Nederlander. De voorstelling zit vol verrassende dialogen met Wieteke, maar ook de meest bekende hits ontbreken niet. 

In de pers

“Ricky en Wieteke trekken volle zalen met deze show die voor het publiek een feest van herkenning is” – Programmamaker in Achter de Dijken Leo Blokhuis (KRO-NCRV)
 “Een podiumbeest van de bovenste Indoplank” – Schrijfster Marion Bloem
“Tante Lien bezorgt het publiek rode oortjes” - Privé (weekblad)
“Ricky laat je krippoet lachen in een bombardement van Indische eigenaardigheden en gewoonten met een flinke dosis humor en zelfspot. Als je in de spiegel durft te kijken mag je deze show niet missen!” – Documentairemaakster Hetty Naaijkens – Retel Helmrich


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

vr 30 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

Deel via