Woodstock The Story

50 jaar Peace, Love, Music & Flowerpower

za 23 februari 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

Drie dagen Peace, Love & Music in een fantastische show van drie uur. Hoor, zie en voel de flowerpower van dit roemruchte festival met prachtige theaterscènes, beelden, een gepassioneerde liveband vol geweldige muziek en ontwapenende humor. Met de 9-koppige cast waant u zich weer even op het festivalterrein.

Woodstock The Story vertelt het verhaal van een generatie. Van bezoekers en artiesten die geen idee hadden dat ze op dat moment (muziek)geschiedenis aan het schrijven waren. Voel de idealen, wensen en dromen in de protestsongs van Janis Joplin, Jimi Hendrix, Jefferson Airplane, The Who, Santana, The Band, CCR, Joan Baez, Ten Years After, Crosby, Stills & Nash en nog veel meer!

In augustus 1969 maakten bijna een half miljoen mensen de pelgrimstocht naar een weiland van 2,4 vierkante kilometer in Bethel, New York. Boer Max Yasgur stelde zijn land beschikbaar, waarmee het kleine dorpje een weekend lang transformeerde tot de op één na grootste stad van de staat. De 32 bands en soloartiesten maakten Woodstock Music & Art Fair tot een mythe. Het rockfestival staat op de dag van vandaag nog steeds bekend als de moeder aller festivals, waar iedereen bij had willen zijn.
Voor drie dagen werden alle hippiedromen van harmonie, liefde, vrede en gemeenschap werkelijkheid. Dat het organisatorisch een nachtmerrie was met platgelopen hekken, verkeersopstoppingen, gebrek aan voedsel en water en achtergebleven inkomsten mocht de pret niet drukken. Het leger moest er aan te pas komen om voedsel en artiesten in te vliegen, maar ondanks de enorme toestroom verliep het festival vreedzaam en rustig. En over wat er allemaal wel of niet op Woodstock plaatsvond bestaan ook vandaag nog sappige verhalen, mythen en sagen.

Maar in the end, it’s all about the music. Geniet van de geweldige nummers die zoveel mensen inspireren. Een mooie voorstelling zonder poppenkast of tierelantijnen, maar rechtstreeks van uit het hart. 

"De muziek was geweldig, de muzikanten steengoed, de show goed: maar ze zijn er buitengewoon in geslaagd de tijdgeest, het gevoel van de tijd neer te zetten." (Bezoekster van het originele Woodstock '69)

"Woodstock The Story is een energiek rockconcert met eerlijke emotie, humor en passie die je bij je kladden grijpt, onder je huid kruipt en niet meer los laat." (online recensie AltCountryForum)

"Topzangers en topmuzikanten! Van ons mocht het echt 3 dagen duren…. We hebben genoten!" - publieksreactie

"Opzwepende en tranentrekkende nummers van Woodstock. Keeping the dream and the music alive!" - publieksreactie

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 23 februari 2019 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst Woodstock The Story

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 27,50
CJP € 25,50

Meer info

www.woodstockthestory.nl


Deel via