Wim Daniëls

Koken met taal

zo 1 november 2020 14:00 Tamboerzaal theatercollege

Fotograaf: Cees van Keulen

Taalexpert en graag geziene talkshow-gast Wim Daniëls laat zien wat voor lekkers er allemaal kan worden gemaakt met taal! Want letters, woorden, zinnen en leestekens zijn eigenlijk als de ingrediënten voor het bereiden een maaltijd. Taalkok Wim schotelt de allerlekkerste taalgerechten voor, niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen.

Een middag genieten van wat de taal te bieden heeft. Gelukkig ligt zijn programma nooit zwaar op de maag.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

zo 1 november 2020 14:00 Tamboerzaal theatercollege


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 17,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 17,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 17,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 17,50

Deel via