Wiener Melange

Wiener Strauss Ensemble o.l.v. Robert Jan Kamer

do 26 januari 2017 20:15 Tamboerzaal klassiek

In deze nieuwe Wiener Melange staat dé operette-hoofdstad van de wereld centraal. Operazanger Ernst Daniël Smid neemt u als presentator en solist mee op reis door het bruisende Wenen. Solisten André Post, Karin Hersenberg en Hildur Hafstad, het 24-koppige Wiener Strauss Ensemble onder leiding van Robert Jan Kramer en ballroomdansers maken de avond compleet. Een sfeervolle, bruisende avond met het mooiste en beste uit Wenen!

Op het programma staan werken van onder meer Jacques Offenbach, de familie Strauss, Franz Lehár, Robert Stolz en Emmerich Kälmänn. Tussendoor dansen de ballroomdansers heerlijke walsen en polka's. André Post is al een bekende tenor in operaland, Karin Hertsenberg was prijswinnares in Una Voce Particolare en de IJslandse Hildur Hafstad sleepte al diverse prijzen in de wacht. 

De jonge sopraan Lilian Farahani is een van de belangrijkste rijzende sterren van dit moment, zij verbond haar naam al snel aan Wiener Melange. Ze kreeg echter kort geleden een prestigieuze hoofdrol aangeboden bij het Franse l'Opéra National de Lorraine en zal daarom niet langer meewerken aan deze productie. Producent Suzanne van Dommelen: “Lilian is een grote ster aan het worden en hoewel wij haar dolgraag in Wiener Melange hadden gehad, wilden wij Lilian deze prachtige kans op een grote internationale carrière niet ontnemen".

Speeldata

do 26 januari 2017 20:15 Tamboerzaal klassiek


Wachtlijst Wiener Melange

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 35.00
CJP € 33.00

Meer info

operaklassiekers.nl


Deel via