Meesterpianist Wibi Soerjadi

Fabelachtig pianoconcert

za 8 december 2018 20:15 Passagezaal klassiek

Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master met het hoogst haalbare resultaat: een 10 met onderscheiding. Inmiddels zit hij al meer dan 35 jaar in het vak, hij concerteerde wereldwijd en ontving veel gerenommeerde prijzen en onderscheidingen. Met zijn indringende, beeldende pianospel weet hij een groot publiek te raken. Als geen ander kan hij zowel kenners als minder ervaren luisteraars imponeren met zijn fabelachtige techniek. Daarom is hij bij uitstek geschikt als vertolker van het grote romantische pianorepertoire van meesters als Liszt en Chopin. Zijn eigen composities passen naadloos in de traditie van Franz Liszt, met zijn soms bijna onspeelbare bewerkingen en fantasieën op bekende thema’s.
Meesterpianist Wibi gaat nu opnieuw de theaters in voor een reeks bijzondere concerten. Bent u erbij?

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 8 december 2018 20:15 Passagezaal klassiek


Wachtlijst Meesterpianist Wibi Soerjadi

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 27.50
CJP € 25.50

Meer info

www.soerjadi.com


Deel via