West of Eden

Zweeds folkjuweel met Keltische ziel

do 28 februari 2019 20:15 Passagezaal muziek

De groep West of Eden met Jenny en Martin Schaub is Zweeds van origine, maar heeft onmiskenbaar een Keltische ziel. Tijdens een Ierlandtrip tijdens hun studententijd, bloeide de liefde voor Keltische muziek op om nooit meer weg te gaan. Al tien jaar lang houdt West of Eden zijn fans in de ban met zijn unieke Celtic sound.

Met levendige folkmuziek, een breed scala aan traditionele akoestische instrumenten en de betoverende stem van Jenny belooft West of Eden een prachtige avond. Verwacht klassieke folksongs, traditionele jigs & reels en moderne folkrock, met tussendoor een goed verhaal.
De band heeft al acht albums op zak, waarvan hun meest recente wapenfeit Songs from Twisting River hun meest intieme album is. Ademloos zwijmelen bij dromerige tunes, dansen op het ritme van de Keltische hartslag. It’s all-in the game bij die Zweedse folkjuweel.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

do 28 februari 2019 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst West of Eden

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22,50
CJP € 20,50

Meer info

www.westofeden.com


Deel via