Vreemde Kostgangers denderen door

Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot

za 24 februari 2018 20:15 Tamboerzaal muziek

Deze drie mannen van het eerste uur hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend, maar slaan nu de handen ineen om eindelijk eens samen op het podium te staan.
De drie kompanen verzorgden een verrassingsoptreden voor Cesar Zuiderwijk en dat viel zo goed in de smaak, dat een gezamenlijk programma een logisch vervolg was. De heren houden niet van half werk, zo blijkt ook nu weer. Alle drie schreven ze speciaal voor Vreemde Kostgangers nieuwe Nederlandstalige nummers. De voorstelling staat in het teken van deze nieuwe nummers, maar wordt natuurlijk aangevuld met een selectie uit ieders oudere werk. De mannen steken een (Engelstalig) nummer van elkaar in een ander jasje, spelen een persoonlijke favoriet en zingen bijzondere duetten.

Een unieke voorstelling waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist. Een theateravond die je niet mag missen, zodat je later kan zeggen dat je erbij bent geweest!

De pers:
"Het is een stom woord, 'supergroep', maar als het in Nederland ooit mag worden gebruikt, dan is het nu, bij de excellenties van de nederpop." (de Volkskrant ****)

Het was een zinderende avond. Na de laatste tonen wist je dat een nieuw monument voor de Nederpop is opgericht.” (Leeuwarder Courant *****)

Foto: Jacqueline de Haas

Speeldata

za 24 februari 2018 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst Vreemde Kostgangers

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 48.50
CJP € 46.50

Deel via