Vogel & Schaap 3+

Schaap wil vliegen

vr 16 oktober 2020 14:30 Passagezaal kids

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Ze doen alles samen en beleven de grootste avonturen. Schaap komt regelmatig in bizarre situaties terecht, al is hij zich van geen kwaad bewust. Gelukkig is Vogel er altijd om een handje te helpen. Op een dag ziet Schaap dat Vogel hoog de boom in vliegt en hij beseft zich dat het best saai is om alleen maar op de grond te staan. Maar met wie moet hij nu spelen? Wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven? Hoe tof is het dat Vogel hoog in de lucht zit en over alles heen kan kijken! Als Schaap nou ook eens kon vliegen, dan kunnen de vriendjes samen over alles heen kijken. Met zijn tweeën is het veel spannender en leuker. Schaap bedenkt een manier om zelf ook te kunnen vliegen. Zal het hem lukken of heeft hij toch een beetje hulp nodig?

Curt neemt je tijdens deze interactieve voorstelling mee in de belevingswereld van Schaap. Samen met jouw hulp gaat hij op zoek naar de oplossing, want ook Curt zelf kan best een handje of twee gebruiken. En zo komt ook Vogel tot leven. Met veel geknutsel, gerommel en zelfs een beetje muziek beleef jij samen met de andere kinderen in de zaal een splinternieuw avontuur. Een avontuur over vriendschap, moed en wat het betekent om samen te durven dromen. Een avontuur waarin jij op zoek gaat naar je eigen talenten, dromen en verhalen.

Curt Fortin

Curt Fortin is bekend als acteur en presentator van Het Huis Anubis, De Schatkamer, Hoela & Hoep en meer. Hij is een verhalenverteller in hart en nieren en schreef al twee spannende kinderboeken: Yakanuko – Een gevaarlijke opdracht en Een Reu…reu…reuzenslang.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. Alle plaatsen bieden goed zicht op het podium. 

Speeldata

vr 16 oktober 2020 14:30 Passagezaal kids


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 10,00

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 10,00

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 10,00

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 10,00

Deel via