Stephanie Struijk - Fijn zo

U!TdagenD Anders

za 5 september 2020 14:45 Passagezaal muziek

za 5 september 2020 16:15 Passagezaal muziek

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhalen in liedjes, misschien ken je haar nog wel onder de naam 'Stevie Ann'. Op 18-jarige leeftijd bracht ze onder deze naam haar debuutalbum uit, waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. Nu staat ze tijdens U!TdagenD Anders in onze passagezaal!

Tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft, schreef ze in 2016 samen met Daniël Lohues haar eerste Nederlandstalige album. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Dit resulteerde in liedjes over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis en de magie van geluksmomenten. De switch naar Nederlandstalig beviel Stephanie goed en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Met haar nieuwe album Fijn zo, dat eind augustus verwacht wordt, slaat Stephanie weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan. 

Deze voorstelling is gratis, maar reserveer wel even een kaartje want vol=vol! Kaarten zijn te reserveren vanaf 19 augustus.

Speeldata

za 5 september 2020 14:45 Passagezaal muziek

za 5 september 2020 16:15 Passagezaal muziek


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 0,00

Meer info

www.stephaniestruijk.nl


Deel via