Beeldentuin vol kinderactiviteiten

U!TdagenD Anders

za 5 september 2020 13:00 Beeldentuin

In de Beeldentuin achter De Tamboer is er van alles te beleven en zien voor kinderen tijdens U!TdagenD Anders. Voor deze activiteiten hoef je niet te reserveren, maar wij zullen er wel voor zorgen dat er nooit teveel mensen tegelijkertijd in de tuin zijn. 

Lieve Lieven: Silent Disco van Daan Draait

Kom naar de feestelijke mee-doe-voorstelling van Daan Draait. In deze Silent Disco speel jij zélf de hoofdrol in een avontuur over vriendschap en een reis door de taal. Wat zou er gebeuren als een boek echt tot leven zou komen. Heb jij je dat wel eens afgevraagd? Probeer het eens. Met behulp van onzichtbare Fantasy Reality helms en speciale koptelefoons brengt Lieve Lieven jou naar werelden die je niet voor mogelijk had gehouden. Open het boek, stap in de fantasie en beleef een leesavontuur waarin jíj de hoofdrol speelt! Een avontuur over vriendschap, van A tot Z.

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Poppenkast De Kletskous

Met zijn 4,50 meter hoogte, 4,80 meter lengte en 2,60 meter diepte is de Poppenkastwagen een ware blikvanger! Er is ruimte voor maar liefst 100 kinderen. Dus neem plaats en laat je meevoeren in de liedjes en verhalen van poppenspeelster Lucienne, die de klassieke Jan Klaassen verhalen als geen ander kan spelen!

Tetra Town

In het kleurrijke Tetra Town atelier is alles gemaakt van gerecyclede melk-, vla- en vruchtensap-verpakkingen. De stoelen, krukjes, lampen, kussens, de parasol… Via een ouderwetse platenspeler speelt galmt er countrymuziek over het Tetra Terras. Robot Tetra Tinus verzamelt lege pakken, waarmee jij zelf aan de slag kunt. Maak je eigen unieke hoed of pet samen met de ambachtelijke hoedenmakers. Met jouw fantasie en handigheid tover jij een drankpak om tot uniek hoofddeksel, dat de hele zomer meegaat!

Speeldata

za 5 september 2020 13:00 Beeldentuin


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 0,00

Deel via