Trouble Soon Be Over

Frédérique Spigt, Bo Brocken en Marc Stakenburg

za 11 maart 2017 20:15 Passagezaal muziek

Trouble Soon Be Over is een intrigerend theaterstuk over hoe uit de diepe ellende van de Amerikaanse slavernij de mooiste muziek voortkwam: de blues, moeder van de jazz, rock-‘n’-roll, soul en onze hedendaagse popmuziek. Oud-radiopresentator Marc Stakenburg vertelt het verhaal van de familie Robertson, de Mississippi blues-specialisten Frédérique Spigt en ‘Big’ Bo Brocken spelen er de onvervalste noten bij.

De zwarte familie wordt, na een gevaarlijke zeereis vanuit Afrika, verkocht op de slavenmarkt in de zuidelijke staten van de VS en tewerkgesteld op de katoenplantages, waar verschillende culturen samenkomen. Om het werk enigszins te verzachten worden liederen gezongen op de velden en in de kerk. Zo ontstaat rond 1900 stukje bij beetje de blues, dé muzieksoort over de problemen en passies van het werk en leven van alledag.

Deze theatershow illustreert door middel van een passend decor, authentiek beeldmateriaal en natuurlijk de muziek, het leven op de katoenvelden en in de zuidelijke steden.

Speeldata

za 11 maart 2017 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Trouble Soon Be Over

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 17.50
CJP € 15.50

Meer info

frederiquespigt.nl


Deel via