Trinity

Desert Rain Theatertour

do 13 oktober 2016 20:15 Passagezaal muziek

Trinity mixt Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop-grooves. De naam, die drie-eenheid betekent, verwijst daarmee niet alleen naar de heilige drie-eenheid maar ook naar de drie culturen in de muziek: Keltisch, Afrikaans en Latino. Drie bandleden (gebroeders Smelt) groeiden op in Peru en hebben de Latino-muziek dan ook in de genen. 

De mannen speelden de afgelopen seizoenen het publiek uit de theaterstoelen met hun aanstekelijke muziek. Dit voorjaar bracht de groep het album Desert Rain uit, een plaat over hun (band)leven, maar ook over grote en kleine levensvragen. Tijdens dit theaterconcert hoort u vooral nieuw repertoire, maar worden de bekende hits natuurlijk niet overgeslagen. De droom van zanger Elbert is om muren af te breken, bruggen te bouwen en mensen uit hun dagelijkse beslommeringen te halen. Omdat Trinity voor het nieuwe album jamde met gastmuzikanten uit onder meer Syrië, Suriname, Kenia, Curaçao, Bosnië en Senegal, zal het geluid vanavond nog ‘wereldser’ zijn dan voorheen.

Trinity ontstond in 2004 en bracht eerder al vijf platen uit. Ze speelden al in het voorprogramma van NewWorldSon, IONA, Sons of Korah en speelden op het Xnoizz Flevo Festival en de EO-Jongerendag.

Speeldata

do 13 oktober 2016 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Trinity

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 19.50
CJP € 17.50

Meer info

bandtrinity.com


Deel via