Tribute to the Cats band

De Palingsound

za 5 januari 2019 20:15 Tamboerzaal muziek

In 2002 bracht de Tribute to the Cats band een muzikaal eerbetoon aan The Cats, de grondleggers van de Palingsound. Maar de wijze waarop de band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg. Ruim 15 jaar en meer dan 600 concerten later, zorgt de band wekelijks nog steeds voor een feest der herkenning met hits als Lea, Why, Marian, Times were when en One way wind.

Met hun meerstemmige zang is de band in staat om de karakteristieke Catssound weer tot leven te brengen. De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene verdiend, in onder meer Next One, Stampvast, Left-site, Dutch, Dos-Chicos en Fiësta. ‘Jonkies’ Cees Veerman en Larry Koning zijn aanstormende talenten die de Cats-tijd zelf niet hebben meegemaakt, maar ze genieten van hoe de Cats-sound nog steeds zoveel losmaakt bij het publiek. Geluidsman en manager Jan Schilder verzorgde destijds bij The Cats het geluid en is ook nu van de partij. Zelfs de oorspronkelijke Cats-leden zijn trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band, wat al resulteerde in enkele gastoptredens.

Bezoekers van de originele The Cats kunnen hun hart ophalen, maar ook steeds meer jonge mensen scharen zich rondom de Tribute To The Cats Band. Een avondje Catsmuziek staat immers garant voor veel gezelligheid en plezier!

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

za 5 januari 2019 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst Tribute to the Cats band

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 25,00
CJP € 23,00

Meer info

www.tributetothecatsband.nl


Deel via