The Simon & Garfunkel Story

Van The Sound of Silence tot Central Park

vr 16 februari 2018 20:15 Tamboerzaal muziek

Wegens groot succes terug! The Simon & Garfunkel Story vertelt het meeslepende verhaal over twee schoolvrienden uit New York die uitgroeien tot het meest succesvolle duo allertijden. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij.

Bij dit eerbetoon brengt het duo met een live band wereldhits als Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound, Cecilia, The Boxer en The Sound Of Silence. Met de muziek als leidraad vertellen de zangers over de achtergronden die Simon en Garfunkel vormden, over hun samenwerking, over hun dramatische breuk en hun solocarrières. Het komt tot een hoogtepunt met een indringend eerbetoon aan het Central Park reünieconcert uit 1981.

The Simon & Garfunkel Story trok al volle zalen in Azië en heel Europa. Het leverde Charles Blyth (Art Garfunkel) en Sam O’Hanlon (Paul Simon) lovende recensies op. Met hun stemmen, hun uiterlijk en hun kleding halen ze het beroemde tweetal verbluffend dichtbij. “We kenden het werk van Simon & Garfunkel vooral van de platen van onze ouders”, vertelt Charles Blyth. “Maar toen we ons in het duo verdiepten, ontdekten we pas dat ze nog veel meer prachtige liedjes hebben gemaakt. Het is een feest om die gouden herinneringen met het publiek te delen.”

“Stemmen kleuren fraai”….
‘‘Doet weinig onder voor het origineel” (Volkskrant)

“De stemmen van Sam O’Hanlon en Charles Blyth komen dicht bij hun voorbeelden” (Theaterkrant)

Foto: Jacqui Elliot-Williams

Speeldata

vr 16 februari 2018 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst The Simon & Garfunkel Story

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 25.00
CJP € 23.00

Meer info

www.thesimonandgarfunkelstory.com


Deel via