The Ruggeds

Between Us

vr 18 oktober 2019 19:30 Tamboerzaal jeugd

Foto: Little Shao

Ze dansten in een clip van Justin Bieber, haalden de kwartfinales van de Amerikaanse televisieserie World of Dance en wonnen vele internationale danswedstrijden waaronder het WK breakdance. In 2017 gaven ze al een sensationeel visitekaartje af in de theaters en nu komen The Ruggeds terug met hun nieuwste theaterstuk Between Us. In een groots decor komt dans samen met acrobatiek, muziek en b-boying en vertellen ze het verhaal van hun bijzondere vriendschap!

Je hebt familie en je hebt vrienden. Maar wat als je vrienden je familie zijn? The Ruggeds kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Met elkaar groeiden ze op en werden ze hun eigen versie van een familie. Niet samengebracht door DNA, maar door ervaringen. Iedere familie is uniek en zo ook The Ruggeds. In Between Us ben je welkom in hun huis, om te vinden wat hun drijft. Probeer de banden te ontrafelen die hen verbinden. Wat maakt hen een familie? Hoe diep gaan hun verbindingen? Met een mix van muziek, acrobatiek, humor en dans nemen The Ruggeds je mee in hun belevingswereld.

Hun kracht is hun persoonlijke benadering van het breakdanceschap. Elk lid van de crew is uniek, samen zijn zij Rugged: rauw, niet gepolijst, ruig. Ruwe randjes maken de persoonlijkheid. “Wij hebben altijd gebattled niet per se om te winnen maar om de beste versie van onszelf te zijn. Bovenal zijn wij een crew, een familie en zijn we zo kleurrijk als de optelsom van ons allen.” Met een flinke dosis humor en acrobatiek laten The Ruggeds je hun wereld zien.

Deze voorstelling is geschikt voor personen vanaf 8 jaar.

Preshow Dedicated Break Unit 

De getalenteerde breakdancers van Scala's Dedicated Break Unit uit Hoogeveen warmen het publiek alvast op. Voorafgaand aan de show geven ze een preshow in de foyer, zorg dus dat je op tijd komt!

Gratis workshop: vol is vol!

Grijp deze unieke kans en leer tips & tricks van de fantastische breakdancers van The Ruggeds, in de gratis workshop voorafgaand aan de voorstelling. De workshop duurt van 17.00 tot 18.00 uur, er zijn maximaal 25 plaatsen. 
Let op: de gratis workshop is alleen toegankelijk als je een kaartje voor de voorstelling hebt. Reserveer een plaatsje in de workshop via de bestel-knop!

In de pers

''Ondersteboven, steunend op handen, voeten of op elkaar laten The Ruggeds zien dat hun arsenaal aan moves onuitputtelijk is. Na afloop van de korte show staat het publiek op de banken. Bezoekers joelen en adoreren schaamteloos in de inmiddels oververhitte tent. De dansers doen backflips uit pure extase. Voor het publiek is het duidelijk: ook al zijn er nog vele andere dingen te zien op de Parade, The Ruggeds zijn het onbetwistbare hoogtepunt van de eerste Utrechtse Paradeweek. En ja, hun breakdancetheater zit inderdaad knap in elkaar.'' - de Volkskrant ★★★★

''Hun performance Between Us is meeslepende breakdance, explosief, energiek en vertelt en passant een verhaal. Dat van vriendschap, van acht jongens die elkaar vertrouwen maar die ook in wedijver zijn verwikkeld. Zij transformeren speelse stoeipartijen tot virtuositeit, verveling wordt expressie.'' - NRC ★★★★★

“Het vertoon van eigen kunsten en opbieden tegen elkaar levert continu enthousiasme op in de theaterzaal en blijft interessant om naar te kijken.” - Theaterkrant

Mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Tamboer

Speeldata

vr 18 oktober 2019 19:30 Tamboerzaal jeugd


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15,00
Kind € 15,00

Meer info

www.theruggeds.com


Deel via