The Dashboard Danglers

Take Me Home

za 14 november 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

za 14 november 2020 21:30 Tamboerzaal muziek

Na veertien jaar volle zalen met de Dutch Eagles vond Jaco van der Steen het tijd voor iets nieuws. The Dashboard Danglers werd geboren uit liefde voor het betere countrylied met meerstemmige vocalen. Samen met Marcel de Groot op gitaar en zang, Leon Klaasse op drums en zang, Martin Bakker op bas en zang, Rebecca Bakker op gitaar en zang roept Jaco met zijn band als geen ander het echte countrygevoel op.

Jaco’s laatste wapenfeit met de Dutch Eagles was het album waarop ze samenwerkten met Boudewijn de Groot: Even Weg. De muziek die Jaco voor The Dashboard Danglers maakte past als een handschoen om de nu Engelstalige teksten die Boudewijn de Groot schreef. De kracht en pracht van hun samenwerking krijgt daarmee een fraai vervolg.

In Take Me Home vertolken de topmuzikanten met hun prachtige stemmen bekende hits, maar ook nieuwe songs met soms biografische teksten en verhalen. Het resultaat? Nieuwe songs met een vertrouwd geluid en weergaloze samenzang tijdens deze reis naar de muzikale identiteit van de muzikanten.

Geniet van gouden hits van Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt. De songs worden op eigen wijze, maar met veel respect voor de traditie gespeeld. Met een krachtig eigen geluid voegt de band zich gemakkelijk tussen de bekende wereldhits. Stap in deze muzikale reis met The Dashboard Danglers, een avond die voelt als muzikaal thuiskomen.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

za 14 november 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

za 14 november 2020 21:30 Tamboerzaal muziek


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 26,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 26,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 26,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 26,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

Deel via