Tarzan 6+

Ila van der Pouw

zo 7 juni 2020 14:00 Beeldentuin kids

Na het succes van de GVR komt meester-poppenspeelster Ila van der Pouw met een nieuwe bijzondere en tijdloze klassieker naar het theater: Tarzan. Tarzan (6+) gaat over wie je bent en waar je thuishoort, maar vooral over de moed om voor jezelf te kiezen.

Het verhaal

Een gorillamoeder vindt in de jungle een achtergelaten baby en ontfermt zich over hem, ze geeft hem de naam Tarzan. Na 10 jaar verschijnt tante Jane in de jungle, die opzoek is naar het vermiste kind van haar zus. Tarzan leidt inmiddels een vrolijk apenleven, maar is wel nieuwsgierig naar andere mensen. Kala, de gorillamoeder, besluit dat Tarzan mensen moet leren kennen! Maar dan… komt er een verrassende aap uit de mouw.

Over Ila van der Pouw

Ila van der Pouw weet met haar zorgvuldige en pakkende manier haar poppen in een magisch verhaal tot leven te brengen. De grens tussen spel en werkelijkheid vervaagt en het zijn dan ook niet zomaar poppen, maar haar medeacteurs. Ze brengt de poppen tot echte, gelaagde karakters tot leven en haar opvallende stemtechniek laat het publiek vergeten dat ze naar poppen kijken. Ila is een meermaals bekroond theatermaker: ze is door de jury van de Rabobank Cultuurprijs genomineerd in de categorie Podiumkunsten, twee keer genomineerd voor de Zapptheater Prijs en ze won verschillende awards voor onder andere beste voorstelling, beste manipulatie en beste poppenspeler.

Speeldata

zo 7 juni 2020 14:00 Beeldentuin kids


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 14,50
Kind € 12,50

Meer info

www.ilavanderpow.nl


Deel via