Tonio - Naar de bestseller van A.F.Th. van der Heijden

Tamboer on Tour

vr 6 maart 2020 20:15 Schouwburg Ogterop toneel

Wij bieden u graag de mogelijkheid om voorstellingen in andere theaters te bezoeken. Met het Tamboer On Tour arrangement zorgen wij voor gratis vervoer én bent u verzekerd van de beste plaatsen in de zaal.

Waarom Tamboer On Tour?

·         U stapt op bij De Tamboer, wij verzorgen een gratis busretour naar het theater. Dat scheelt u brandstof én parkeerkosten!
·         U ontvangt een kopje koffie of thee
·         U krijgt de beste eersterangs-plaatsen van de zaal
·         U betaalt de normale kaartprijs bij het theater, zonder extra kosten!

U kunt via de bestel-knop rechtstreeks bij Schouwburg Ogterop reserveren met promocode: TAMBOER

Let op: u bestelt uw kaarten rechtstreeks bij Schouwburg Ogterop. Wij ontvangen van het theater wel uw contactgegevens, zodat we u tijdig kunnen informeren over de vertrektijd van de bus. Door het Tamboer on Tour-arrangement te bestellen, geeft u toestemming voor de uitwisseling van uw contactgegevens met Theater De Tamboer.

Tonio - Naar de bestseller van A.F.Th. van der Heijden

Vrijdag 6 maart 2020 - Schouwburg Ogterop, Meppel

Wat doet het met je relatie als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt? De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is nu bewerkt voor theater met o.a. Porgy Franssen, Jacqueline Blom en Lisa Zweerman. In deze voorstelling staat de zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven centraal. Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Waar de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten?

Speeldata

vr 6 maart 2020 20:15 Schouwburg Ogterop toneelDeel via