Goodbye, Norma Jeane

Tamboer on Tour

vr 20 maart 2020 20:00 Atlas Theater musical

Wij bieden u graag de mogelijkheid om voorstellingen in andere theaters te bezoeken. Met het Tamboer On Tour arrangement zorgen wij voor gratis vervoer én bent u verzekerd van de beste plaatsen in de zaal.

Waarom Tamboer On Tour?

·         U stapt op bij De Tamboer, wij verzorgen een gratis busretour naar het theater. Dat scheelt u brandstof én parkeerkosten!
·         U ontvangt een kopje koffie of thee
·         U krijgt de beste eersterangs-plaatsen van de zaal
·         U betaalt de normale kaartprijs bij het theater, zonder extra kosten!

U kunt via de bestel-knop rechtstreeks bij Atlas Theater reserveren met promocode: TAMBOER

Let op: u bestelt uw kaarten rechtstreeks bij Atlas Theater. Wij ontvangen van het theater wel uw contactgegevens, zodat we u tijdig kunnen informeren over de vertrektijd van de bus. Door het Tamboer on Tour-arrangement te bestellen, geeft u toestemming voor de uitwisseling van uw contactgegevens met Theater De Tamboer.

Goodbye, Norma Jeane - Met Brigitte Heitzer, Ellen Pieters e.a.

Vrijdag 20 maart 2020 - Atlas Theater, Emmen

Het is 1984. De jonge journalist Henri Mortensen belt ergens in Europa aan. Een vrouw van 58 opent de deur en stelt zich voor als Jane Edwards, maar de jongeman weet wel beter: de vrouw die voor hem staat is Norma Jeane Baker, ooit wereldberoemd als Marilyn Monroe. De officiële lezing is nog altijd dat ze 22 jaar eerder, op 5 augustus 1962, is overleden. De vrouw laat Henri binnen. Bang dat haar geheim bekend zal worden, doet ze er alles aan om hem te overtuigen het verhaal niet te publiceren. De laatste nacht van Marilyn Monroe, verpakt als musical!

Speeldata

vr 20 maart 2020 20:00 Atlas Theater musicalDeel via