The Story Tellers

The story of great singers & songs

vr 12 oktober 2018 20:15 Tamboerzaal muziek

Van de makers van Motel Westcoast en Best of Britain!

Syb van der Ploeg, Dilana Smith (USA), Maarten Peeters, I’dia on bass, Lydia van der Meer en Hubert Heeringa zingen, begeleid door een liveband, de music of generations van singer-songwriters!

In The Story Tellers vertellen ze het verhaal achter de nummers die veel los hebben gemaakt in de wereld. En ze spelen de liedjes natuurlijk!
Sommige teksten zijn politiek getint, anderen puur en uit het leven gegrepen. Geniet van de teksten en muziek van wereldberoemde singer-songwriters zoals Leonard Cohen, Elvis Costello, Paul Weller, Eric Clapton, Bonnie Raitt, Bruce Springsteen, Don McLean, Neil Young, Sting, Don Henley, Crosby, Stills & Nash, Simon & Garfunkel, Lennon & McCartney, Joni Mitchell en Stevie Nicks. Maar natuurlijk ontbreken ook protestzangers als Bob Dylan, Boudewijn de Groot en Janis Joplin niet. De nieuwe generatie met o.a. Ed Sheeran komt ook aan bod.

Een heerlijke luisteravond met intieme muziek, prachtige verhalen en sfeervolle beelden.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 12 oktober 2018 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst The Story Tellers

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 27,50
CJP € 25,50

Deel via