Steven Brunswijk

Als ik mezelf kon zijn

vr 6 oktober 2017 20:15 Passagezaal cabaret

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van een passe-partout:

ontdek cabaret - Bestel snel

Weekend... kom van die bank af! Met het "ontdek cabaret"-passepartout bezoek je 2 leuke cabaretvoorstellingen in De Tamboer voor maar € 25,-! Keuze uit Steven Brunswijk, Mark van de Veerdonk, Christel de Laat en Ronald Snijders. Drie of alle vier bezoeken? Dat kan natuurlijk ook voor een voordelige prijs! Bestel via de passe-partout knop.

Wanneer ben je nou eigenlijk helemaal jezelf? Dat vraagt Steven, alias de Braboneger, zich af. Als iedereen gewoon kon zeggen wat hij of zij wilde, zonder consequenties of schaamte, dan zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed, maar ze belemmeren ook onze vrijheid. Steven gaat dieper in op deze gevoelens en laat mensen hun ware aard zien.

Steven is geboren in Paramaribo, Suriname. Als kleine jongen wilde hij alleen maar met zijn moeder praten, verder met niemand. Eenmaal in Nederland ontwikkelde hij een eigen mening. Hij ontdekte al snel dat dit niet werd getolereerd door zijn ouders, want hun wil was wet. Op zo’n jonge leeftijd al een mening? Dat is onbeschoft en brutaal! Hoewel hij zoveel te vertellen had, kon hij zijn mening niet delen met zijn ouders. Volgens Steven symboliseert dit de Nederlandse maatschappij. Mensen willen wel iets zeggen, maar vaak is het sociaal niet verantwoord en houden ze toch maar hun mond dicht. Maar waarom is dat eigenlijk? Vanavond zoekt de Braboneger naar het antwoord.

Steven werd vooral bekend van zijn filmpjes op Dumpert. “Gewoon betalen” werd op GeenStijl meer dan 400.000 keer bekeken. Met zijn ongeëvenaarde taalgebruik, eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in Tilburgs dialect, wist hij in korte tijd heel Nederland te veroveren. Maar hij bewees al snel dat hij veel meer is dan alleen een internet-hit. Na het succes van zijn Oudejaarsconference is het nu tijd voor een vervolg in het theater!

Speeldata

vr 6 oktober 2017 20:15 Passagezaal cabaret


Wachtlijst Steven Brunswijk

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 16.00

Meer info

braboneger.com


Deel via