Stefano Keizers

Sorry Baby

za 7 november 2020 20:00 Passagezaal cabaret

Fotograaf: Julie Hrudova

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

De pers over Sorry Baby:

“Bloedstollend cabaret” - NRC ★★★★★

“Er zijn vele redenen om deze show de hemel in te prijzen” – Trouw ★★★★★

“Het is een dappere poging” - De Volkskrant ★★

“Twee sterren voor de moeite” – De Telegraaf ★★


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. Alle plaatsen bieden goed zicht op het podium. 

Speeldata

za 7 november 2020 20:00 Passagezaal cabaret


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 17,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 17,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 17,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 17,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

Deel via