Sneuwitje & een stuk of 7 dwergen

Bert Visscher, Arno v/d Heyden, Jan Veldman e.a.

do 6 december 2018 19:30 Tamboerzaal cabaret

vr 7 december 2018 19:30 Tamboerzaal cabaret

za 8 december 2018 19:30 Tamboerzaal cabaret

zo 9 december 2018 14:00 Tamboerzaal cabaret

Familievoorstelling!

Zes Groningse cabaretiers, zangers en acteurs bedachten een hartverwarmende familie voorstelling voor de donkere, koude decembermaand. Bert Visscher, Arno van der Heyden, Jan Veldman, Carmen Schilstra, Frank den Hollander en Alina Kiers presenteren een vermakelijke, recht-voor-z’n-raap familievoorstelling zonder spelregels. Gebaseerd op de Engelse Christmas pantomime traditie, maar daar trekken ze zich verder niks van aan. De vrienden beloven een swingende voorstelling met liveband en pakkende liedjes van Jan Veldman.

Sneuwitje ontmoet de legendarische volksheld Robin Hood en zijn kleine vrienden. Al snel worden er onderwerpen besproken die normaal gesproken de pret aan het einde van het jaar behoorlijk verzieken. Maar met een dosis romantiek en liefde brengt het licht in de donkere dagen rondom kerst. Kan Robin Hood zijn boog nog één keer spannen voor Sneuwitje? Zal de liefde in dit avontuur overwinnen? Ontdek het zelf in De Tamboer! Een prachtig Sinterklaas- of kerstcadeautje voor de hele familie. Voor iedereen die kind is, of weer even kind wil zijn!

In een verrassende regie van Jack Nieborg, naar een tekst van Jan Veldman. Met Arno van der Heyden, Bert Visscher, Carmen Schilstra, Frank den Hollander, Jan Veldman en Alina Kiers. Aafje Horst en Louise Caspers, de vaste ontwerpers van Bert Visscher en Theater te Water, nemen de vormgeving op zich. Carla van Zanten de choreografie. Jeroen de Jong tekent voor de muziek, ondersteund door een liveband.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Speeldata

do 6 december 2018 19:30 Tamboerzaal cabaret

vr 7 december 2018 19:30 Tamboerzaal cabaret

za 8 december 2018 19:30 Tamboerzaal cabaret

zo 9 december 2018 14:00 Tamboerzaal cabaret


Wachtlijst Sneuwitje & een stuk of 7 dwergen

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 24,50
CJP € 22,50

Meer info

www.sneuwitje.nl


Deel via