Sinterklaas 3+

en de vermiste dakenkaarten

wo 2 december 2020 14:30 Tamboerzaal kids

wo 2 december 2020 16:00 Tamboerzaal kids

De Pieten zijn er helemaal klaar voor: ze gaan eindelijk het dak op! Goudenpiet verdeelt de taken en na het startsein stuiven de Pieten alle kanten uit, de daken op. Tijdens deze nacht raakt Selfiepiet zijn geliefde knuffelkonijn kwijt en hij blijft de hele nacht op om te zoeken.

De volgende ochtend vraagt Sinterklaas om de dakenkaarten, maar Selfiepiet heeft deze ergens neergelegd en doordat hij zo moe is weet hij niet meer waar. Goudenpiet raakt hierdoor helemaal in paniek, Positivo en Tuinpiet proberen hem te kalmeren. Samen gaan de Pieten op zoek naar de vermiste dakenkaarten en dat zorgt voor hilarische taferelen. Ondertussen wordt er natuurlijk lekker gezongen en gedanst. Doe jij mee? De Pieten kunnen jouw hulp goed gebruiken! Lukt het de Pieten om de kaarten en het konijn van Selfiepiet te vinden zonder dat Sinterklaas erachter komt dat alles kwijt is?

Je bent van harte welkom bij deze gezellige, interactieve voorstelling, een initiatief van Sinterklaas van Hoogeveen en De Tamboer. Na afloop is er een Meet & Greet met Sinterklaas en de Pieten.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

wo 2 december 2020 14:30 Tamboerzaal kids

wo 2 december 2020 16:00 Tamboerzaal kids


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 12,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 12,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 12,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 12,50

Deel via