Singer-songwriter Festival

Editie V

za 4 maart 2017 20:00 Passagezaal en Foyer festival

Kaarten in de voorverkoop € 15,- / op de dag zelf € 19,50

Een heerlijke luisteravond vol getalenteerde singer-songwriter van Nederlandse bodem.

De 27-jarige singer-songwriter Ruud Fieten uit Meppel is gezegend met een warme, intrigerende stem. Hij schrijft eigenzinnige folkliedjes. Soms klein en tekst georiënteerd, soms luid en energiek, maar altijd rauw en betekenisvol. In 2016 speelde hij op Eurosonic en was hij één van de meest geboekte acts van de Popronde. Het is een kwestie van tijd voordat heel Nederland Ruud ontdekt. Grijp nu je kans om hem in intieme theatersetting te zien en beluisteren!

Vonder & Bloom zijn geen onbekende in De Tamboer. Nina en Caroline hebben alle ingrediënten om elke zaal in te pakken: drie albums vol liedjes die op je ziel gaan zitten met oprechte teksten en aangename stemmen. Hun derde album Follow You Back Home namen ze op in New York met de producer van Angus & Julia Stone. Inmiddels veroveren ze in Nederland steeds meer harten, ook in Hoogeveen werden ze al meerdere malen met open armen ontvangen.

Bertolf Lentink is een enorme bezige bij. Hij speelt in Color Reporters, brengt momenteel met Her Majesty een ode aan CSNY en bracht ook nog even zijn vierde soloplaat uit.
Bertolf begon zijn solocarrière nadat hij in de band van Ilse de Lange had gespeeld. Na zijn hitsingle Another Day maakte hij vier albums, met First & Then uit 2015 als laatste wapenfeit. Ook in de theaters maakte Bertolf al snel naam, onder andere met Kasper van Kooten. Dit seizoen komt hij met de band Her Majesty met een ode aan Crosby, Stills, Nash & Young naar Hoogeveen. Maar eerst komt hij solo naar het Singer-songwriter Festival voor een intiem optreden, vol met zijn typische gitaarspel en melancholische stemgeluid. Genieten!

Zijn debuutalbum Colours And Their Things uit 2014 werd al lovend ontvangen, met onder meer een Edison Award nominatie voor “Beste nieuwe artiest 2015”. Voor zijn tweede album An Unexpected View maakte singer-songwriter Emil Landman een negen-weekse treinreis over de hele wereld. De 27-jarige Amsterdammer reisde met zijn gitaar, backpack en mobiele opnamestudio door Duitsland, Polen, Wit-Rusland, Rusland, Mongolië, China, Zuid-Korea, Japan, Amerika, Portugal, Frankrijk en België. Een reis met onverwachte ontmoetingen, verhalen, mensen en culturen die zorgde voor veel inspiratie. Hij nam zoveel mogelijk liedjes meteen op bijzondere locaties op, bijvoorbeeld in de Mongoolse grasvlaktes, op de Chinese Muur en in de Nevada Woestijn. Dat is het verhaal van An Unexpected View, ga mee op reis!

Speeldata

za 4 maart 2017 20:00 Passagezaal en Foyer festival


Wachtlijst Singer-songwriter Festival V

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 15.00
Vriendenprijs € 7.00

Meer info

bertolf.nl


Deel via