Ruth Jacott

Ruth

do 23 maart 2017 20:15 Tamboerzaal muziek

Ruth Jacott, een van de meest geliefde zangeressen van ons land, gaat komend seizoen weer de theaters in. De charmante theaterdiva staat te trappelen van ongeduld om u met haar liveband te trakteren op een nieuwe show. Met opzwepende uptempo songs en ontroerende, ingetogen liedjes, swingende moves en openhartige verhalen, krijgt u een gevarieerde muzikale avond én een kijkje in haar professionele- en privéleven. Jacott laat haar Nederlandstalige hits horen, maar ook liedjes die ze altijd al eens had willen zingen. Soms precies zoals u ze kent, soms in een verrassend arrangement.

"Jacott voelt zich echt thuis op het podium en dat proef je aan haar hele performance; een artiest met allure, niet weg te denken uit de hedendaagse artiestenwereld. Een avond Ruth is een avond entertainment met glamour,passie, welke je toch het gevoel geeft “thuis” te zijn, de warmte daarvan te voelen." (Theaterparadijs ****)

"RUTH’ is een krachtige voorstelling waarin alles uit de kast wordt gehaald. Prachtige jurken van Monique Collignon, een waanzinnige choreografie van Roy Julen en geregisseerd door Barrie Stevens." (Cultuurparadijs)

"Tussen de nummers door is ze openhartig, swingt ze de sterren van de hemel, verraste ze ons met enkele snelverkledingen en liet ze je de teksten uit de nummers echt voelen." (Musicalsites.nl) 

Speeldata

do 23 maart 2017 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst Ruth Jacott

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 32.50
CJP € 30.50

Meer info

ruthjacott.nl


Deel via