Reis door je leven

Een theaterproductie van het azc Hoogeveen

vr 28 juni 2019 19:30 Passagezaal

Na de succesvolle opvoering van het theaterstuk Dromen eind 2018, komt het azc Hoogeveen deze zomer opnieuw met een eigen theaterproductie. Zij presenteren de voorstelling Reis door je leven, geïnspireerd door hun eigen verhalen. In dans, theater en muziek verbeelden de spelers hun levensreis.

Naast een aantal asielzoekers die het publiek in Dromen al heeft leren kennen, hebben ook nieuwe bewoners de kans gegrepen om aan Reis door je leven mee te doen. De cast is heel divers. Van zangers uit Egypte tot dansers uit Syrië, van jong tot oud. Het script is door de azc-bewoners zelf geschreven en de repetities zijn begeleid door een acteur uit Iran en een dansleraar uit Sierra Leone.

Reis door je leven is een ontroerend, bijzonder en een humoristisch portret van vluchtelingen die met hun verhaal anderen willen inspireren.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) vindt het belangrijk dat bewoners van de opvanglocaties actief blijven en motiveert hen om hun talenten aan te sporen. Met al die creatieve bewoners in huis ontstond het idee om een theaterstuk met hen te schrijven en uit te voeren. Het project is mogelijk met financiële ondersteuning door VluchtelingenWerk Nederland, De Smederijen van Hoogeveen, Stichting Leefbaarheidsfonds Hoogeveen en Stichting WereldWijd voor Kinderen.

Speeldata

vr 28 juni 2019 19:30 Passagezaal


Wachtlijst Reis door je leven

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 7,50

Deel via