Rayen Panday

Trigger

za 17 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret

Fotograaf: Daniel J. Ashes

Waarom moet tegenwoordig bij de foto staan of deze zónder filters is genomen? Waarom is al het nieuws ‘Breaking’? Waarom willen we continue getriggerd worden door van alles en nog wat? 

Er is een overvloed aan triggers en dit heeft juist een averechts effect. Alles maar de hele tijd bijzonder vinden, inclusief jezelf. In zijn vijfde solovoorstelling vraagt Rayen Panday zich af: wat is er nog écht speciaal? Hij vertelt op zijn inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven. Daarnaast zingt hij ook nog eens heerlijke nummers waarbij hij zichzelf begeleidt op piano. Rayen is niet bang om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af.

Met zijn natuurlijke en ontspannen podiumprésence schaart Rayen zich in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfield.

Rayen Panday

Tijdens zijn rechtenstudie besluit cabaretier Rayen Panday mee te doen aan een open podium, iets wat hij al heel lang wilde doen. Hij wordt gevraagd voor het Groninger Studenten Cabaret Festival en wint hierbij de persoonlijkheidsprijs. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. In 2016 werd hij lid van Comedytrain. Hij werd tevens als één van de drie Nederlandse comedians gevraagd om een eigen Netflix-special op te nemen, waarmee zijn internationale succes nog groter werd. 

De pers over Fenomeen:

“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” – NRC ★★★★
“Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt” – Theaterkrant
“Want een talent is het. Een heel groot talent (…) Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.” – Theaterparadijs ★★★★★
 “Hij is vlot, grappig, persoonlijk, herkenbaar, actueel, krachtige humor, en gaat geen enkel onderwerp uit de weg.” – I Love Theater


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

za 17 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal cabaret


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
Jongeren t/m 21 jaar € 12,50

Deel via