Het raadsel van de blauwe hand

Gratis toegang

di 27 februari 2018 14:00

Theater de Tamboer staat op zijn kop op dinsdag 27 februari 2018! De kinderen uit Hoogeveen zijn allemaal uitgenodigd, omdat er iets bijzonders aan de hand is. En niet zomaar aan de hand, maar aan de blauwe hand. In de binnenstad van Hoogeveen verschijnen namelijk steeds meer blauwe handen. Overal waar je kijkt in de stad zijn blauwe handen te zien. Een blauwe hand op het raam van de bakker, op de deur bij de slager, bij de scholen, bij de sportzaal, bij de balie van het theater en zelfs lijkt er een ‘spoor’ van blauwe handen te lopen naar de toegangsdeur van het theater. De grote vraag is natuurlijk: wie heeft dit gedaan en wat betekent het?!

Gelukkig zijn daar Detective H. Veen en superheld van de stad H-men die dit mysterie maar wat graag willen gaan oplossen. Dit kunnen zij natuurlijk niet alleen. Hier hebben zij alle kinderen van Hoogeveen voor nodig. Daarom hebben ze alle kinderen gevraagd om naar het theater te komen en deze zaak van de Blauwe Hand samen tot op de bodem te gaan uitzoeken. Iedereen wordt ondervraagd: de bakker, de slager en natuurlijk de wethouder. Zouden ze samen het raadsel ontrafelen…

Ben je 8 jaar of ouder en wil je iets leuks doen in de voorjaarsvakantie? Kom dan naar De Tamboer op dinsdag 27 februari! De voorstelling is GRATIS. Natuurlijk mag je je vader, moeder, opa of oma ook meenemen. (1 volwassene per kind).
Na de voorstelling is er nog een spelletjesmiddag in de foyer.

Speeldata

di 27 februari 2018 14:00


Wachtlijst Het raadsel van de blauwe hand

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 0.00
Kind € 0.00

Deel via