Queen

The Music

za 1 februari 2020 20:15 Tamboerzaal muziek

Een tienkoppige band met vier topvocalisten presenteert een ijzersterke show vol muzikaal en visueel spektakel! De voorstelling onderscheidt zich doordat de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze worden vertolkt. Cindy Oudshoorn, Michelle Splietelhof, Kristian Salisbury en de beste Freddie Mercury vertolker van Nederland Timothy Drake presenteren verrassende, nieuwe uitvoeringen van het Queen repertoire.

Met tientallen hits in de jaren ’70, ’80 en ’90 is Queen één van de meest succesvolle bands uit de popgeschiedenis. Ze staan bekend om hun muzikale veelzijdigheid, gelaagde arrangementen, harmonieën en krachtige liveoptredens. In Queen The Music hoort u alle grote hits voorbij komen, zoals I Want it All, Play The Game, I Want to Break Free, Somebody to Love, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Must Go On, Don’t Stop Me Now en natuurlijk Bohemian Rhapsody! Vocaliste Linda Kinsbergen weet op onovertroffen wijze de rol van Montserrat Caballé te vertolken in het epische Barcelona.

In de pers

“Queen – the Music een sterke avond muzikaal theater waarin alle componenten programmatisch prima zijn vervlochten. Het is geen documentaire, maar een verzameling nummers die inzicht bieden in de dynamiek en de passie die het origineel kenmerken.” ... ''De kracht van deze show is dat er eigenheid en beleid aan kleeft.'' ... ''De zaal reageerde als een kolkend stadion.'' - DvhN

Speeldata

za 1 februari 2020 20:15 Tamboerzaal muziek


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29,50
CJP € 27,50

Deel via