Qmusic The Party

FOUT

vr 2 oktober 2020 20:00 Tamboerzaal muziek

Let op: de kaartverkoop verloopt via Eventbrite. Klik op de bestel-knop om doorverwezen te worden en tickets te bestellen.

Ben jij fan van het dagelijkse Foute Uur op Qmusic? Dan kan jij jouw geluk niet op! Qmusic The Party komt namelijk naar Hoogeveen met een super foute editie! Een legendarische foute avond die je niet mag missen. De Tamboer staat de hele avond in het teken van de bekendste Party van Nederland met het thema: Hoe Fouter, Hoe Beter.

Verwacht 5 uur lang het Foute Uur met dansen, feesten en natuurlijk het (her)beleven van de allergrootse Foute Hits die eigenlijk best goed zijn! Wat dacht je van: Y-M-C-A!, Sex on The Beach, We Are The Children Of The Night, alles komt voorbij! Handjes in de lucht, confetti in het publiek en meezingen met de twee Qmusic radio dj’s. Zoveel leuke goodies en foamsticks bij elkaar heb je nog nooit gezien.

Kom verkleed

Het thema? FOUT! Is het verplicht om verkleed te gaan? Nee… Is het leuk om verkleed te komen? JA! Meer dan 90% van het publiek komt altijd verkleed naar de Qmusic Foute Party’s!

Speeldata

vr 2 oktober 2020 20:00 Tamboerzaal muziek


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 17,99

Deel via