Doe mee met de pubquiz in De Tamboer!

Geef je samen met vier vrienden op

za 26 januari 2019 22:30 Forumfoyer show

Laat op zaterdagavond 26 januari je hersenen kraken tijdens de muzikale, interactieve Pubquiz in de Foyer van De Tamboer! Samen met je team, bestaande uit maximaal vijf personen, ga je de strijd aan met andere teams. Om uiteindelijk die nummer één positie te bemachtigen. 

Aanmelden kan tot op de dag zelf en gaat per team. Er hoeft dus maar één ticket gereserveerd te worden voor een heel team. Een team kan bestaan uit minimaal twee en maximaal vijf personen.

Bezoekers Tommie Christiaan

De Pubquiz is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend. Tijdens dit weekend, dat plaatsvindt van vrijdag 25 tot zondag 27 januari, kan iedereen voor slechts € 10,- naar een voorstelling en worden er verschillende activiteiten rondom deze voorstellingen georganiseerd.

Op zaterdagavond 26 januari staat om 20.15 uur Tommie Christiaan met In Een Ander Licht op het programma. Na afloop vindt rond 22.30 uur de Pubquiz plaats in de Foyer. Bezoekers van deze voorstelling kunnen gratis deelnemen aan de Pubquiz door gebruik te maken van de toegestuurde promocode. Klik hieronder op 'Bestel kaarten', voer de promocode in en ontvang gratis het toegangsbewijs! 

Niet naar Tommie Christiaan, maar wel meedoen aan de Pubquiz?

Ga je niet naar de voorstelling, maar heb je wel zin om deel te nemen aan de Pubquiz? Koop dan voor slechts € 5,- per team (max. 5 personen) een ticket en kom op zaterdagavond 26 januari om 22.00 uur naar De Tamboer. Rond 22.30 uur gaan we van start (vol=vol)!

Bekijk het complete programma van het Nationaal Theaterweekend hier.

Speeldata

za 26 januari 2019 22:30 Forumfoyer show


Wachtlijst Doe mee met de pubquiz in De Tamboer!

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 5,00

Deel via